2TODRIVE

Je kan al vanaf de leeftijd van 16,5 jaar starten met de rijlessen voor autorijbewijs B. Zodra je 17 jaar bent, kun je dan examen doen bij het CBR. Ben je geslaagd? Dan krijg je een volwaardig, definitief rijbewijs en geen voorlopig rijbewijs. Totdat je de leeftijd van 18 jaar hebt bereikt, mag je autorijden mits één van de door jou opgegeven begeleiders naast je zit. De overheid heeft deze mogelijkheid in het leven geroepen met de regeling 2toDrive. Op www.2toDrive.nl tref je hier meer informatie over.

PRAKTIJKOPLEIDING AUTORIJBEWIJS B

Wanneer je je rijbewijs voor een personenauto wilt halen, heb je verschillende opties. Je kan losse lessen volgen of gebruik maken van een van de voordeelpakketten.

Wanneer het gaat om een voordeelpakket zal er altijd eerst een proefles gedaan worden. In de proefles maak je kennis met je instructeur, krijg je meer informatie, wordt bekeken hoeveel lessen je zo ongeveer nodig hebt tot het examen. Ook nemen we de gezondheidsverklaring door.

SPOEDOPLEIDING AUTORIJBEWIJS B

Een proefles gaat ook altijd vooraf wanneer mensen een spoedopleiding willen. 

Het rijbewijs snel behalen?

Dat kan. Houd wel rekening met examenwachttijd die nodig is om de aanvraag administratief en financieel te verwerken. Die wachttijd is gemiddeld 1 maand.  Mijn advies en mijn voorkeur gaan uit naar de verdeling over 2 maanden, om de simpele reden dat er dan tijd is om een onverwacht zwak punt maximale aandacht te geven. De enige voorwaarden die ik stel is dat je een theoriecertificaat hebt en dat je flexibel bent in je lestijden en meerdere werkdagen overdag kunt lessen.

AUTORIJLES VOOR MENSEN MET FAALANGST 

Ik ben opgeleid om mensen met faalangst of rijangst te begeleiden. Met een speciale aanpak begeleid ik je naar het examen voor het autorijbewijs bij het CBR. Ook wanneer je je rijbewijs wel hebt, maar niet goed (meer) durft te rijden, kan ik je weer op weg helpen. Ook als je bij een andere verkeersschool hebt gelest. Daarnaast begeleid ik mensen die van het CBR een rijproef moeten doen, bijvoorbeeld in verband met de medische situatie, leeftijd of na een overtreding.